Jesper Eriksen
01. april 2021 kl. 17:28
Første kamp efter Corona for U14

En tur til Sydfyn torsdag formiddag mod sfb.

Det blev en lidt halv kold dag, at skulle spille træningskamp på, men så var det jo godt, at vi spillede 3x30 minutter sådan, at alle kunne nå at få varmen.

Det blev en kamp rigtig meget på Stribernes præmisser

Svendborg havde tydeligvis fået besked på at spille den ud bagfra med korte afleveringer, hvilket passede os fint, da vi rigtig gerne ville presse højt på banen.

Det resulterede i et selvmål efter omkring 5 minutters spil, da vi presser en af deres spillere til en dårlig aflevering, som går forbi deres egen målmand.

Selve kampen forløber hovedsageligt på Svendborgs halvdel, hvor bolden er på OB fødder omkring 75-80% af tiden.

Vi kommer frem til flere halve chancer, men også et par store chancer ved vores kantspillere, men scorer det kunne vi ikke.

Svendborg kommer selv kun til 1 afslutning i løbet af alle 90 minutter, som vores målmand dog flot redder.

Vi skaber okay med chancer, men kunne dog godt have spillet lidt hurtigere og så mangler vi at være effektive.

Til gengæld stod forsvaret virkelig godt og satte nærmest ikke en fod forkert i hele kampen, som altså endte 0-1 til os efter 90 minutters spil.