Sejr i en meget tæt kamp.

05. november 2020 kl. 10:20
U 19 A. onsdag aften i Ådalen

U19 A spillede mod SFF 2015 om en placering i toppen af rækken.

SFF 2015 kommer foran på mål hvor vi ikke clearer bolden med et los ud af kommunen, Mikkel Eriksen halvklarer i første omgang - ja og så opstår der noget forvirring 0-1 .

SFF var ikke kommet for at lægge sig ned, der var tænding på kampen fra første fløjt og det resulterede i gult kort til os i 1 halvleg, det klarede vi os igennem uden at komme yderligere bagud.

Pause

0-1 ved halvleg i en kamp, hvor vi havde spilovertaget, men ikke udnyttede vores chancer.

Vi laver lidt justeringer, med folk på nye pladser.

Jonas Jørgensen(Niller) fik comeback i centerforsvaret, Benjamin Nørgaard rykket frem på midtbanen, det gav mere tryk på midten.

Bjarke Andersen truede deres centerbacks på sin hurtighed efter at han blev sendt op som angriber, frygtløs i sine dueller, og det resulterede i 2 mål som blev underkendt og 2 mål som blev anerkendt.

Ind imellem var SFF 2015 kommet foran med 2-1.

3-2 kommer på et raid op ad banen af Benjamin Nørgaard , og som Finn Fuglsang påpegede i pausen, skyd udefra, og ja tak et mål, se bolden nærmest i slow motion svæve ind under overliggeren til 3-2 udenfor målmandens rækkevidde var fantastisk.

Nu gjaldt det om at kæmpe sejren hjem, SFF 2015 kæmpede godt med tænding som også resulterede i et gult kort til dem.

Da dommerens fløjte lød for sidste gang kunne OB se 3 point via en 3-2 sejr.