U10 dobbelt weekend

03. februar 2020 kl. 07:24
U10 spillede i weekenden både lørdag og søndag

Lørdag 1/2 i Haderslev
Lørdag var U10A taget et smut til Haderslev for at spille træningsstævne. Fem kampe mod to tyske modstandere, Als, Haderslev og Esbjerg.

Resultatmæssigt blev det ikke den mest succesrige tur med fire nederlag, og kun en enkelt sejr mod et hårdspillende Esbjerg mandskab.

De ti udvalgte arbejdede hårdt, og gjorde hvad de kunne, men den manglende effektivitet og kvalitet gjorde forskellen mod dygtige modstandere.

Søndag d. 2/2 i Ådalen
Kl. 10 skulle vi så stå klar igen til en træningskamp mod Dalum på 3x25 min.

Første halvleg var godkendt fra vores side. Vi presser Dalum super godt, og de er reelt kun farlige på omstillinger, som vi håndteret fint.

Igen mangler den sidste skarphed foran mål, og vores pasningspil bliver for småt, hvilket betyder at første halvleg ender målløst.

Anden halvleg lykkes vi ikke med ret meget. Vi sidder for langt fra vores mand, og vi har generelt svært ved at stå distancen fysisk.

Stillingen er 1-3 efter anden halvleg.

Tredje halvleg kommer vi meget bedre med igen. Drengene fighter meget bedre, vi begynder at vinde vores dueller og vi kommer tilbage på 3-3.

Desværre får Dalum scoret kort før tid til slutresultatet 3-4.

Generelt en kamp, hvor vi mangler vilje og vindermentalitet. Vi spiller for simpelt og gør tingene svært for os selv.