2010 årgangen i aktion i weekenden

OB u-10 b/c-gruppen hjemme i Ådalen

3*20 minutter

Vi spillede en tæt og jævnbyrdig kamp på Sydbank mod Dalum.

1. halvleg: De første minutter var spillerne ikke parate, hvilket gjorde, at vi lukkede 3 mål ind. Vi kæmpede store dele af de første 20 minutter med at finde frem til vores normale niveau.

1. halvleg blev væsentlig bedre, hvor vi spillede os frem til store chancer. Nogle af chancerne burde have givet mål. Dalum var gode til at forhindre scoringer, og de lavede selv et par mål.

1. halvleg var helt klart vores bedste halvleg. Drengene spillede godt sammen og gjorde det lettere for hinanden, og det lignede mere det fodbold, som vi har trænet på til træningen.

Dalum var under hele kampen foran, men vi kæmpede os frem til resultatet 7-8. Drengene fik ros for deres fight, og deres gå-på-mod under kampen. Næste weekend skal de prøve kræfter med 8-mands for første gang.

Generelt skal vi træne på placeringen på banen, så forsvarsspillerne ikke ender oppe i angrebet og omvendt. Jeg håber, at 8-mands kan være med til at skabe en bedre forståelse.

U10A til træningsstævne på Østerbro

Vi var inviteret til stævne med 7 dygtige sjællandske hold. 5 kampe af 15 minutter uden de store pauser mellem kampene. Første pulje får vi en 3. plads, hvor vi krydser med nummer 3 og 4 fra den anden pulje. Vi vinder det nedre slutspil, og får en flot 5. plads, hvor GFA fortjent snupper 1. pladsen

Resultater:

4-1 mod Lyngby

0-3 mod GFA

2-3 mod B93 Hvid

1-1 mod HIK

1-0 mod Næstved

Overordnet en god dag med fine resultater, hvor det kun er mod GFA, vi ikke rigtig kan følge med. De resterende kampe spiller vi for det meste fornuftigt sammen, og får løbet for hinanden - hvilket har været fokus til træning de seneste par uger.

Tendensen er, at vi ser rigtig gode ud, når vi husker at sidde tæt på manden, tør holde i bolden, spiller hurtigt og løber for hinanden. Til tider kommer vi til at glemme disse aftaler, hvilket gør at vi ser fodbold, og bliver få minutter i enkelte kampe spillet rundt om, hvor vi er langsomme i vores handlinger både offensivt og defensivt.

Gode takter efter nogle svære stævner og kampe her i opstarten. Vi gør klar mod Svendborg i næste weekend hjemme i Ådalen