oballe

Her booker du L'EASY lounge Udskriv side

L’EASY Lounge – stedet hvor vi mødes L’EASY Lounge er et bankende hjerte i Ådalen, hvor elite- og breddespillere samt børn, unge og ældre kan nyde det smukke lokale med moderne og dynamiske muligheder og funktioner. L’EASY Lounge er et multifunktionelt rum med cafémiljø, aktiviteter, kursusmuligheder med mere.

 

Booking af klubaktiviteter 

Alle trænere og ledere kan gratis booke og benytte teknik i L’EASY Lounge til forældremøder, trænermøder, spillermøder samt sociale aktiviteter for holdet / afdelingen gennem OB Sekretariatet.
Booking sker på: 

Ordensregler klik her

Jesper Eriksen

Tlf. +45 2062 2658.

Mandag - Torsdag 8:00 - 12:00 eller fredage 8:00 - 12:00

eller via mail på je@obfodbold.dk


Booking af betalingsaktiviteterBookes L’EASY Lounge til eksterne aktiviteter er det mod betaling for vært og rengøring. Arrangørerne er alene ansvarlige for erstatning af skader på bygninger eller inventar. Erstatningens omfang skal kunne dække samtlige omkostninger til reparation og/eller ny indkøb til fuld og endelig dækning af skadens omfang – inklusiv montage.Hvordan bruger du L’EASY Lounge? L’EASY Lounge er åben eller kan ved henvendelse åbnes, når der er OB personale til stede i klubhuset. Har man brug for at benytte lokalet uden for dette tidspunkt bookes lokalet på jakn@ob.dk og nøgle afhentes efter aftale og i god tid i OB Sekretariatet.  • Arrangørerne er alene ansvarlige for at lokalet afleveres i samme stand, som det er modtaget og at alle har forladt lokalet. Arrangøren slukker for al teknik og lys samt aflåser alle døre. 
  • Nøglen skal afleveres gennem brevsprækken til OB Sekretariatet. Ved bortkommet nøgle opkræves et gebyr. 
  • Påklædning er rent tøj og ikke brugt fodboldtøj eller andet beskidt tøj. 
  • Der kan spises madpakker i forbindelse med sportslige arrangementer (Udehold ved ligakampe, børnestævner etc.), såfremt at det er aftalt med Ådalens Gourmet.
  • Alle aktiviteter slutter som udgangspunkt senest 22.00. Oprydning og rengøring skal være afsluttet 22.30. Er der behov for senere afslutning aftales dette med OB Sekretariatet og kan som hovedregel ikke bookes længere end til kl. 01.30. 
  • Det er ikke tilladt at medbringe at medbringe teknik, svarende til det som forefindes, i forbindelse med leje.
  • Arrangørerne er ansvarlige for at alle tilstedeværende kender brandsikkerhedsreglerne ved benyttelse af lokalet. Disse hænger ved indgangen til lokalet.