U19 A. OB-OTTERUP

Søndag mødte vi Otterup hjemme i Ådalen selvom om det er et hold som ligger i bunden af rækken, blev det en opgave som vi tog seriøst og havde visse udfordringer med.

1. halvleg

Spiller vi os, til masser af chancer, men vi var ikke effektive.

Vi sætter os igennem i nærkampe, har overvægt i spil mod deres mål, men Otterup kæmpede med næb og klør for at holde nullet, og det lykkedes for dem frem til pausen.

1. halvleg

Philip Eifer fik et velfortjent hvil efter 1 halvleg, men da han kom ind igen på offensiv midtbane så skete der noget.

Jahn Hussam får en bold i dybden med en modstander i ryggen han stopper op, spiller bolden til Eifer og han scorer sikkert.

Så var der ligesom gået hul på bylden, og 2-0 kom så 10 minutter senere, hvor Eifer lobber bolden over målmanden. Et mål som træneren så som over målet for bolden sad fast i målnettet.