23. august 2020 kl. 08:39
Lørdag fik holdet en fortjent sejr i hus

Modstanderen var Aarslev på Netplan Arena

Jan Erik skriver om kampen

Vi spiller en god kamp og vinder 3-1 på en indsats som gjorde os til fortjente vindere..

De første 10 minutter beder jeg spillerne lige at "mærke" modstanderen.

Vi var lidt tøvende men fik en god fornemmelse at vi sagtens kunne spille lige op med Årslev 1.

Efter 10 minutter begynder vi at overtage spillet og vi scorer kort efter ved Marc. Et godt angreb bygget op fra vores egen banehalvdel hvor AP til sidst laver en cut back aflevering efter en drible tur langs baglinjen.

2-O er en perle af dagens Man Of the match August Hartvig Møller.

Et langskud som dykker lige bag målmanden. Vi spiller godt men bliver overmodige, laver nogle unødvendige driblinger og sætter os ikke igennem i nærkampene, og Årslev kommer tilbage i kampen og scorer til 2-1 før halvleg.

I pausen får vi snakket om at sætte os igennem i nærkampene og bruge vores bedre omgang med bolden positivt.

2 halvleg er der chancer til begge sider. Vi kunne være kommet yderligere foran, de kunne have udlignet, men Peter Hougaard får bolden efter et godt opbygget angreb og placerer bolden oppe i højre målhjørne..

3-1 til OB, nu var det et spørgsmål om at køre sejren hjem med et kvarter tilbage. Det gjorde vi.

En holdindsats som U 19A kan være stolte af, jeg som træner kørte fra Årslev som en meget glad mand.