07. oktober 2019 kl. 07:35
Begge U17 hold med i toppen

U17A

U17 A spillede søndag mod Assens. Det blev til lidt af en storsejr på 13-0,

Mathias Ryhl scorede 5, Magnus Klose 3,Tobias Larsen 1, Carl Emil Kleiner 2, Louis Krull 1 og  Albert Lunde 1. Assens skal have ros for at blive ved med at kæmpe.

Ved halvleg stod der 9-0´så 2 halvleg blev der skiftet ud så alle fik spilletid, mindst en halvleg. Klose kom ind i 2 halvleg og gjorde Ryhl kunststykket efter, med et ægte hattrick

En kamp hvor vi var bedst mod et hold som bestod af en U 17  spiller og resten var U 14, 15 og 16 spillere.

Det skal dog ikke tage glæden fra holdet og  træneren med sejren, som var fortjent også i lyset af at kurven har peget den vej de seneste kampe, men hvor heldet og marginalerne ikke har været på vores side.

Næste kamp Søndag den 13.10 kl. 13:00 i Krogsbølle

U17 Liga 2

U17Liga med knap så mange mål i sejr over Varde 2-1

I en kamp hvor vores tekniske evner gør at vi spiller ud fra kontrolleret offensiv, bliver Justus matchvinder med et flot mål fra kanten af feltet. Vi kommer foran 1-0 og 2-1 ved Mass, men Varde kommer tilbage

Dejligt at vinde en kamp hvor vi viser vores mentale styrke og evner til at slå til sidste i kampen.

Næste kamp torsdag 10.10 kl. 19:30 hjemme mod TPI – en kamp mellem nummer 1 og 2