14. april 2021 kl. 06:38
I weekenden fik U16 drengene skudt sæsonen i gang

U16 liga 3 kom planlagt fra start.

Hjemme i Ådalen tog u16 liga 3 i mod Dalum.

Efter en rodet indledning sætter vi os på spillet, og i midten af første halvleg kommer vi foran efter et flot sideskift, en god dribling og en opfølgning på afslutningen. Ligesom første halvleg bliver starten på anden halvleg også en rodet affære, men igen tager vi flot bolden til os. Med vilje, flot presspil og troen på tingene, vinder vi et par dueller på midten, hvilket vi lukrerer på og sender bolden i dybden, en flot afslutning i kort hjørne, også er vi foran 2-0. Dalum kommer en smule bedre med og får splittet os en enkelt gang centralt, hvilket gør de kommer på 2-1, men kort efter kommer vi på 3-1 efter et flot angreb over venstre side. Dalum har 2 store chancer for at komme tilbage, men vores keeper redder først straffe, og senere et frispark, hvor 4 Dalumspillere ikke kunne blive enige om, hvem der skulle forsøge at sparke den ind.

Alt i alt en flot kamp og god start på sæsonen. Næste uge hedder det BBB ude. Hvor vi håber at følge op på den gode præstation.

U16 Liga 4 lider et nederlag på 1-4 ude med Ringe BK.

Vi kommer bedst fra start og med en hurtig boldomgang centralt i banen efterfulgt af en flot aflevering ned mellem deres bagkæde af Benjamin Bach-Sørensen, kommer vi flot foran 1-0 på mål af Oscar Cornelius Larsen.

Resten af anden halvleg bliver spillet på Ringes præmisser, og vi lider meget på ikke at sidde tæt nok på vores direkte modstander og går til pause bagud 1-2.

Vi har i pausen konstateret at der er rigtig meget plads centralt i banen især imellem Ringes bagkæde og midtbane. Vi justere rundt i opstillingen og bytter rundt på nogle positioner.

Anden halvleg starter ligeledes på Ringes præmisser. og vi er efter 8 minutter spillet bagud 1-4. Derefter sidder vi på kampen. Vi finder de rigtige rum og er boldbesiddende i resten af halvlegen, og vi spiller faktisk vores bedste 10 minutter med en mand i undertal.

Efter en enormt flot holdindsats, gejst og vilje til at vinde kæmper vi utroligt meget for at komme tilbage i kampen. Men bolden vil ikke ind for os.

Vi tager fra Ringe BK med et nederlag i bagagen, men med en flot holdindsats og et godt udgangspunkt for at der nok skal komme point til OB i resten af sæsonen.