U15 Liga 4 - U16 Liga 3

04. maj 2021 kl. 06:46
Hjemme sejr - udebane nederlag

U16 liga 3 var taget til Svendborg med ambitionen om endnu engang at hente 3 point.

Spil og chancer var til sejr og noget nær champangebold, men personlige fejl koster desværre (charmen ved fodbold)

Derfor blev det desværre til et ufortjent nederlag, men en fantastisk trup hjælper hinanden

Med friweekend i næste uge, kigger vi frem mod 6 gode træninger, samt den næste opgave som er Dalum ude den 16/5

U15 Liga 4 spillede søndag d. 2 Maj

1. Turneringskamp hvor vi stod på hjemmebane mod Glamsbjerg IF.

Et hold truppen har mødt før og desværre tabt stort til

Det skulle gå anderledes søndag

Vi starter kampen rigtig fint spilmæssigt og kommer fremragende ind i kampen fysisk, kommunikationen var også væsentligt bedre end den har været i tidligere kampe, så takterne så rigtig godt ud.

Allerede inden vi havde spillet 5 min. får vi via et hjørnespark, hvor Toke smider en assist til en gavmild Glamsbjerg Spiller der sender os foran 1-0.

Ikke mange minutter senere viser Ebrahim sine hurtige ben frem og får snuppet en aflevering som andre nok havde givet op på at følge, sætter forsvarspillerne og keeperen og skyder den sikkert i mål til 2-0.

Herefter kommer Glamsbjerg bedre ind i kampen og reducere til 2-1 på et frispark lige uden for feltet.

Resten af halvlegen kommer begge hold til chancer, dog står vi så solidt i forsvaret at modstanderen tvinges til at tage chancer langt ude, så scoringsmulighederne var små.

Modsat kommer vi til store chancer et par gange men vi mangler den sidste koncentration og evnen til at træffe de bedste beslutninger hurtigere.

Havde vi været bedre der, så tror jeg nemt vi kunne have været foran 4-1.

1. halvleg

I anden halvleg fortsatte vi fremragende vores gode takter og skabte mange gode chancer på vores hurtige kontraangreb.

Ikke langt inde i anden halvleg sparker Toke os op på 3-1 og kort efter er det Seb som øger til 4-1 på er flot opspil af holdet!

Her ligner kampen en sikker sejr.

Dog bliver vi lidt for kække og lader en af de bedre Glamsbjerg spillere komme til en åben chance i feltet og uden problemer banker bolden ind til 4-2.

Meeen! Her pointere Ebrahim og hele venstre fløjen hvor kort tid det kan tage at score et mål.

Få minutter efter starter Ebrahim et angreb nede omkring eget felt, hvor det blot tog 10 sekunder at spille sig frem til kampens sidste scoring 3 min før tid.