U14 weekend status

07. juni 2021 kl. 06:59
Sejr og nederlag

U14 Liga 3 med sejr over NØFF

Der var sol for alle pengene lørdag, da kampen mellem OB og NØFF skulle afvikles.

Det var første kamp i slutspillet, hvor kun indbyrdes point mellem de 4 hold er taget med.

Målet var på at sikre 3 point, hvis vi skal kæmpe med om puljesejr.

Derudover var der forårs debut til målmand Elias og decideret debut for Viggo(U13) på Liga 3. (begge med stærke indsatser)

Kampen starter som forventet, med os rigtig meget på bolden, hvor NØFF står lavt og forsøger at lukrere på kontra til deres hurtige angriber.

Dog giver de rigtig meget plads til vores backs, som vi rigtig gerne vil have.

Det resulterer i mange chancer, efter indlæg fra højre back.

Første mål kommer dog efter en god stikning fra Malte(DM) til Adam(ANG), som banker bolden sikkert i kassen.

Efter ca. 25 minutter bliver det 2-0 efter noget klumpspil lidt inde i feltet, hvor Rasmus(CM) får bolden og sparker første gang.

3 minutter senere blev det også 3-0. Denne gang på indlæg fra Emil(HB), som Adam scorer på, efter at han tager bolden ned i feltet.

Sådan slutter halvlegen også, men det skulle dog være blevet til endnu mere, eftersom vi skaber mange flere chancer til mål.

Anden halvleg eksperimenterer vi med en lidt anden formation og også andre pladser til flere spillere.

Det bliver så en lidt anderledes kamp, dog uden at det lukker NØFF ind i kampen.

Der skabes stadig flere chancer efter nogle hurtige kombinationer og løb i dybden fra midtbanen, men mål kommer der ikke.

NØFF reducerer med 4 minutter igen til 1-3 på et flot skud, uden chance for vores målmand, som ellers havde taget alt der kom i nærheden af mål.

Den slutter 3-1, hvilket betyder at Liga 3 nu fører puljen med 4 point og 2 kampe igen.

Målet er dog stadig 6 point i de sidste 2 kampe.

OB U14 Liga 5

Vi mødte et meget stærkt Dalum hold på udebane søndag formiddag.

Ingen ting lykkedes for striberne og alt sad lige i skabet for hjemmeholdet, som betød et stort nederlag på 12-0

Der er ikke så meget at tage med fra kampen rent fodboldmæssigt – så en kamp der hurtigt skal i glemmebogen og så skal vi i løbet af kommende uge havde fuldt op i sækken igen