U14 liga 5 kom i gang med sæsonen.

13. april 2021 kl. 00:40

Første kamp bød på en morgenkamp ude mod Otterup i et vejr som tvang drengene til at løbe, hvis de ikke ville fryse.

Kampen startede forsigtigt og med Otterup med et lille overtag i kraft af en rigtig hurtig kantspiller, som næsten ingen af vores spillere kunne følge med.

Det resulterede i en halv chance i starten, men ikke mere end det.

Omkring 5 minutter inde i kampen fik vi endelig selv ordentlig fat. Vi fik overholdt vores aftaler og spillet bolden rundt, indtil hullerne kom i deres forsvar.

Det skete allerede et par minutter senere, hvilket førte til 1-0 målet fra kanten af det lille felt.

Otterup får desværre udlignet omkring 10 minutter senere på en kontra, hvor deres hurtige spillere kommer alene med en af vores, hvor vores spiller desværre taber den duel.

Drengene taber dog ikke modet og bliver ved med at spille fodbold, hvilket resulterer i en ramt stolpe og en friløber, som vi brænder.

Otterup scorer dog kampens sidste mål.

Efter det mål spiller de med 10 mand i forsvaret de sidste 15 minutter, men vi kan simpelthen ikke få bolden ind, selvom vi har chancerne.

Så den ender 2-1 til Otterup, men drengene fik vist, at de sagtens kan spille fodbold langs jorden. Vi skal bare scorer og udnytte vores overtag bedre.