image
Jesper Eriksen
14. april 2021 kl. 07:44
U4 Liga 3 skød sæsonen i gang med et brag.

Kampen mod BBB var blevet rykket fra en hjemmebane kamp til udebane, men det gjorde ikke noget, for vejret var endelig med os, så vi fik en kamp uden regn og andet.

Det var en kamp mellem sidste års 2. og 4. plads i liga 3-rækken, hvor kun 5 point adskilte de to hold.

Dog blev det hurtigt gjort klart, at der niveaumæssigt var noget større forskel på holdene denne gang.

Kampen bliver åbnet med tålmodighed fra vores side, hvor det hurtigt bliver gjort tydeligt, at det ville blive en kamp med os meget på bolden og BBB, som ville lukrere på kontra/hurtige angreb.

Vores høje pres og tålmodighed gav hurtigt pote, da vi allerede efter 5 minutters spil scorer til 1-0 efter en hurtig kombination på kanten af feltet.

Herefter bliver kampen mere tæt indtil at vi igen får scoret, denne gang på hjørnespark, det første overhovedet på 11-mands for drengene.

Herefter går gassen lidt af ballonen for BBB, hvor vi får lov til at udbygge vores føring yderligere til både 3- og 4-0 efter en god drible aktion ved det ene og et skud på overligger og en opfølgning ved det andet.

Der blev aftalt i halvlegen, at vi var tilfredse med 1. halvleg, men at vi ikke ville være tilfredse med 4-0 ved slutresultatet. 2. halvleg skulle der også kløs på i.

1. halvleg

Det blev der også, allerede 7 minutter inde i 2. halvleg stod der nu 8-0 og så vidste begge hold godt, at den kamp var lukket.

Dog fortsatte begge hold med at spille fodbold og det resulterede også i 2 mål til BBB efter nogle fejl fra vores side og 4 mål yderligere til os, bl.a. efter et flot frisparksmål fra vores topscorer i efteråret.

Kampen endte altså 12-2 til os efter en kamp der blev domineret på boldbesiddelse fra start til slut og en rigtig god kynisme i anden halvleg, hvor vi scorer på 8 ud af vores nok 10-11 chancer.