22. november 2020 kl. 10:19
Sidste træningskamp inden jul spillet

Den stod på blæst og regn i lørdagens kamp mellem Fredericia FC U14 liga 3 og OB U14M, hvilket er tilsvarende rækker.

Fredericia skal spille i Liga 2B efter jul.

Der blev spillet 3x30 minutter, hvor vi på forhånd havde aftalt internt, at hver halvleg skulle ses som sin egen individuelle kamp.

Vi kom flyvende ud til start i medvind, hvor vi hurtigt får trykket dem tilbage og får presset spillet langt op på deres bane. Der går heller ikke længe før, at vi får gang i scoringerne.

Vi havde aftalt at spille lidt mere direkte, med afleveringer i dybden, dog langs jorden.

Det førte til mange chancer og også 6 mål i 1. halvleg/kamp, hvor der fløjtes til pause ved stilling 6-0 til OB.

I anden halvleg blev det en meget tættere affære, hvor vi nu havde modvind. Det fik Fredericia længere frem på banen, hvor de fik lidt for meget tid og plads til at spille deres kombinationsspil, som de til tider var rigtig gode til.
Det førte til, at de fik 3 mål, mens vi kun selv fik 1 mål. Dog havde vi 2 chancer, hvor der var en spiller, som havde en 1v1 mod målmanden, men skød ved siden af målet, så anden halvleg kunne sagtens havde endt 3-0.

Tredje halvleg blev meget det samme som første halvleg, bare med færre mål. Fredericia bliver trykket tilbage og vi får scoret 2 mål, mens vi holder dem til kun at få meget få og små chancer.

Vi vinder derfor samlet 9-3 over et hold, som efter jul skal spille i en højere række end os selv, så det er vi godt tilfredse med.

Men vigtigst af alt, så fik vi set en formidabel indsats fra drengene, som kun lover endnu bedre ting fremadrettet.