21. oktober 2019 kl. 07:14
Efterårs ferie sluttede søndag med nederlag

Søndag skulle U13 holdet op mod S.f.B. hjemme i Ådalen

Det blev en kamp med op og nedture for striberne.

De første 10 minutter var det som om ferien stadigvæk sad i kroppen på hjemmeholdet, det udnyttede Svendborg til at bringe sig foran 2-0 efter 8 minutter.

Så var det som om at hjemmeholdet vågnede op og får reduceret til 1-2 for så igen at få et mål imod sig 1-3

3 minutter før pause fløjt bliver det til en reducering af Kevin Philistin 2-3 at gå til pause på

2. halvleg er 2 minutter gammel og OB er med igen 3-3 Rasmus Eriksen

Desværre var OB drengene dårligt færdige med at juble, før udeholdet havde scoret 2 så stillingen nu var 3-5 efter 36 minutter.

Igen viste drengene vilje og fik scoret 2 gange ved Laust Andersen med 3 minutter tilbage af kampen

2 frispark til hjemmeholdet gav ikke noget og nu var det kun dommerens overtid - det udnyttede Svendborg til at scorer så kampen endte med et 5-6 nederlag