Storsejr til U19.2 i første turneringskamp

21. august 2017 kl. 06:42

Efter en rigtig god træningsuge var OB U19.2 spillerne klar til holdets første turneringskamp i efterårssæsonen på hjemmebane mod Team Tommerup lørdag den 19 august. Der var lagt op til en spændende kamp, da de to hold hverken havde mødt hinanden i sidste- eller forrige sæson.

På U19.2 har vi arbejdet meget målrettet i vores opstart med henblik på at lægge godt fra start i turneringen. Opstarten blev afsluttet med en fysisk test af spillerne i form af bakkeløb tirsdag den 15. august, og holdets træning torsdag den 17. august bestod af taktiske elementer i spillet, som der også har været stort fokus på gennem hele opstarten.

Spillerne mødte ind i omklædningsrummet 1 time og 15 min før kampen, og der var der allerede fokus på den mentale indstilling samt fokus på de taktiske opgaver, som holdet og hver enkelt spiller havde. Kampen blev spillet på bane 12 på dyreskuet (også kaldet Ringen), og efter 30 minutters god opvarmning var spillerne klar til kamp.

Begge holdene var tilbageholdene de første 10 minutter af kampen, men der var tydelig OB dominans. Efter de første 10 minutter satte OB spillerne tempoet op, og relationerne på banen var blevet bedre, og de taktiske elementer i spillet kom derfor også til udtryk. OB pressede Team Tommerup gennem hele første halvleg, og det blev til mange målchancer til OB´s fordel. Det resulterede også i en føring på 4-1, og OB kunne derfor gå tilfredse til pause, velvidende at de havde levet op til de taktiske forventninger. I starten af 2. Halvleg havde OB skruet en smule ned for tempoet, og der blev arbejdet med nogle småjusteringer i det taktiske. Det betød ikke, at der var færre målchancer i kampen. OB blev ved med at producere chancer, og det skabte usikkerhed og frustration hos enkelte Team Tommerup spillere. OB vandt kampen 7-1 på flotteste vis og gik tilfredse og glade fra kampen, velvidende at man skal spille næste turneringskamp onsdag den 23. august på udebane mod OKS. Spillerne og trænerteamet er mentalt indstillet på opgaven, og vi vil arbejde målrettet på at spille os til endnu en sejr i næste turneringskamp.

I kampen mod Team Tommerup var der tre debutanter; Oliver Hemmingsen, Buster Hoff og Daniel Sølvberg.

Kampfakta

28 min 1-0 Rasmus Spanggaard (Kevin Aarenstrup)

30 min 2-0 Kubilay Köycü

35 min 2-1 Team Tommerup

41 min 3-1 Rasmus Spanggaard (William Ask)

43 min 4-1 William Ask

77 min 5-1 William Ask (Kasper Jørgensen)

85 min 6-1 Rasmus Spanggaard (Kasper Jørgensen)

87 min 7-1 Buster Hoff (Kubilay Köycü)