U19 tog sejr med hjem fra Nordfyn
U19 A.
Vi vinder fortjent, vi spiller godt, vi rejser os flot efter sidste kamp.
Finn Fuglsang stod for taktik og oplæg til kampen.

Vi vinder 2-1 efter at være kommet bagud 1-0 på en græsbane som vi spillede på i 1 havleg.

Vi spiller godt, kommer til chancer, men ind ville bolden ikke.
Vi skifter 3 spillere efter 30 minutter, mest for at komme med nye impulser, for INGEN lavede en dårlig indsats i dag.

Der kom lidt mere agressivitet,Héritier Kashindi Kilozo og Favour Omadiye bruger deres hurtighed til at presse Otterup til at spille på lange bolde.

Benjamin Nørgaard og Daniel Krøier Jensen tog sig af det med kvalitet.

Ved halvleg stod der 1-0 til Otterup som smart udnyttede, vi lige faldt et øjeblik i kadance.

2. halvleg skiftede vi underlag så der kunne komme lys oppe fra og kunstgræs under fødderne.

Vi kommer til mange chancer, men effektiviteten foran mål !!!.

Vi skifter Peter Hougaard og Carl Emil Kleiner ind i de sidste 10 minutter.

Det skulle vise sig at være fornuftigt. Héritier Kashindi Kilozo får fat i en aflevering fra Benjamin Nørgaard som havde taget et raid op ad banen hvor der 3 gange forsøges at begå frispark,men Benjanmin glider godt af på tacklingerne, får prikket bolden til Héritier Kashindi Kilozo 1-1.

Otterup var vist tilfredse med 1-1,men her viser OB holdet mandshjerte og går efter sejren.
Et hjørnespark som kommer ind til Carl Emil Kleiner som sikkert prikker bolden i kassen til 2-1.