image
Jesper Eriksen
11. april 2021 kl. 20:57
Så fik U15 Liga 4 startet “forårs”sæsonen⚽️
Det blev til en hårdt tilkæmpet og fortjent sejr på 5-2 over Marienlyst, som vi kunne tage hjem og varme os på bagefter.😄
“I hård vind, sne og slud, holdt drengene ud!”💪🏽
Vi mødte veloplagte op ved Marienlystcentret og kørte vores normale rutiner frem til til kampstart.
Desværre mødte dbu dommeren ikke op, så kampstart blev udsat med 20 kolde minutter, hvor vi kæmpede lidt for at holde varmen.
Vi startede kampen med en rigtig god og sulten gejst, men falder desværre hurtigt igen da vi fejlede på vores positioneringer og lod Marienlyst bringe sig foran.
Herefter stressede vi lidt for meget og havde for mange mellemrum på midten.
De sidste 15 minutter af første halvleg fik vi taget godt fat i kampen.
Vi fandt vores positioner og kørte bolden rigtig fint rundt selvom det var meget svært med sneen og slud der stod lige ind i hovedet på spillerne.
Vi kom på 1-1 inden pausen
Anden halvleg fortsatte vores fine spil, og vi kommer foran 2-1
Kort efter får Marienlyst tildelt et straffe, her redder Kleiner dog den første afslutning, men vi får ikke fulgt op på 2. Bolden. 2-2
Herefter tog vi rigtig fat og kæmpede som ægte mandfolk. Vi pressede på og når de kom i vores ende fik vi en del omstillingerne, og her scorer vi 3 mål i de sidste 15 minutter.
Rigtig fed kamp, og kæmpe ros til truppen for at kunne holde humøret omme trods omstændigheder med vejret