OB U16 Liga 4 - Kæmper sig til sejr.

27. april 2021 kl. 11:02

Vi tog en tur til Aarslev med en game plan, vi bliver dog nød til at ændre på den, da vi skulle spille på en ikke helt opdateret græsbane.

Så vi skifter taktisk fokus til kampen, og beslutter os for at vi vil ud at løbe.

Udfordringen blev at vi nok løb ind i 15-20 offside kald imod os i løbet af kampen.

Aarslev er første hold på måltavlen i en dramatisk fight om point. Men vi kommer hurtigt efter til stillingen 1-1 på mål af Artin Residegan og på en flot assist fra Oscar Cornelius Larsen.

Kort inden pause lukker vi et mål ind, efter et hjørnespark hvor bolden velsagt bliver ramt af en otte-ni føder på vejen ind. Pause stilling 2-1 til Aarslev.

Vi skifter formation i pause og kommer ud i en 3-5-2, for at dominere mere centralt i banen, og dermed kunne spille os til flere chance, frem for at løbe om kap med dommerens fløjte.

Vi kæmper bravt og hårdt, men bolden vil først ind med 15 minutter igen, hvor Konrad Enggaard bliver spillet fri, og sparker den sikkert ind til 2-2. Konrad fejrer scoringen, ved to minutter senere at tilkæmpe sig et tyndt gult kort.

Så vi er en mand i undertal med godt 13 minutter igen.

Med godt og vel seks minutter tilbage af kampen, får Ali Rezaie flot driblet sig fri ned igennem kæderne men skuddet bliver flot pareret af målmanden, for så at ligge foran fødderne på Oscar Cornelius Larsen, der sparker den ind til 2-3!

Kampen ender på en noget ufin facon, med mange gule kort og et enkelt rødt kort. Men der kommer tre velfortjente point på kontoen til OB U16 Liga 4, efter en hård fight