07. maj 2021 kl. 10:32
U14 drenge Liga 5 (B)
Der var lagt op til en kamp mellem den klare nummer 1 i rækken og nummer 2 i rækken, hvor vi havde klare ambitioner om at lukke hullet til dem i toppen.
Derudover var det en revanchekamp, da vi fortjent tabte til dem i efteråret.
Kampen startede ud med Kværndrup/Ringe på bolden, hvor de forsøgte at spille den frem fra forsvaret, men hvor de aldrig rigtig lykkes med det. Et aggressivt pres fra os førte til en fejl fra dem, som vores angriber opsnappede, driblede forbi målmanden og sikkert satte den ind. 1-0 og lidt ro til os.
Herefter ændrede kampbilledet sig fuldkomment til, at det var os der sad på bolden og forsøgte at spille sig forbi deres forsvar, mens de lukrede på hurtige angreb og kontra. Vores plan virkede bedre, hvilket førte til både mål nummer 2 og 3 inden halvlegen.
I anden halvleg starter vi ud med 2 hurtige mål efter 6 og 8 minutter, hvor de bliver spillet tynde i vores højre side og på listen, men hvor deres målmand redder. Dog følger samme spiller op begge gange tæt under mål og prikker bolden i kassen 2 gange.
Herefter følger 20 minutter med Kværndrup/Ringe meget på bolden, hvor de jagter et mål. Vi falder lidt for langt tilbage, dog heldigvis uden at det koster et mål. I stedet scorer vi på en kontra til sidst i kampen til slutresultatet 6-0 til os.
En fortjent sejr efter en kamp, hvor vi var klart bedst i 50 minutter, men hvor vi dog bliver lidt for selvtilfredse ved stillingen 5-0.
Meget vi kan bruge til at arbejde videre på, da drengene fik set at det vi arbejder på til træning bærer frugt.