05. oktober 2020 kl. 06:40
Søndag eftermiddag stod OB og Aarslev over for hinanden i Ådalen

U 19 A.

Sejr med 8 nye spillere på holdkortet.

Det er svært at skulle sætte hold efter sejren mod Otterup, men når vi er 46 spillere til 28 pladser, så bliver det trænernes opgave at fordele spilletid.

Vi valgte at forsvaret og 2 midtbanespillere skulle være stammen.

Vi kommer bagud  0-1. Som sidst skifter vi ud for at få nye impulser, det hjalp for 2 minutter efter udligner Bjarke Andersen.

Så er der tro på at vi i modvinden kunne spille lige op med Årslev 2, som havde slået Tommerup, som vi tabte 8-0 til.

Vi kommer heldigt på 2-1 ved Kasper Hansen, et indlæg der gik heldigt i mål. Årslev udligner og ved halvleg stod der 2-2 i en kamp som kunne gå til begge sider.

Mikkel Eriksen blev skadet i 1 halvleg, så Oskar Hansen tog flot over,og det ene mål der blev scoret mod ham var flot sat ind af Årslev.

2 halvleg i medvind. Martin Sabro-lippert, kommer ind som angriber og scorer, dejligt at se ham tilbage i en bedre udgave efter at have været på efterskole.

Nu gik det vores vej, Ahmad Derini til 4-2 og så var der ikke længere tvivl hos holdet om de kunne og ville vinde.

Anton Lundberg slutter af.

Vi bliver ramt af et gult kort, her viser holdet moral, de omplacerer sig lynhurtigt på holdet uden at vi trænere behøvede at gøre noget.

Finn og jeg er blevet tudet ørene fulde om omstillingsparethed på vores arbejdsplads, det gælder også til fodbold, måske der var blevet snakket om hvordan vi spillede og idag kom vi med noget der overraskede modstanderen.

Tillykke med sejren, det var en fornøjelse for Finn Fuglsang og Jan Erik Helweg-Mikkelsen at være træner for jer idag.