En skøn klassisk 3-0 sejrer på hjemmebane mod Glamsbjerg IF!

Kampens forløb:

1 halvleg:

Vi startede med mange dårlige afleveringer til hinanden og med mange boldtab til følge

Efter ca. 10 minutters kommer vi frem til nogle gode chancer mod Glamsbjergs meget dygtige målmand, som i dag stod rigtig godt for Glamsbjerg.

Vi taber forsat mange bolde, og skal være glade for at vi havde 2 gode midterforsvar som var sindssygt stærke og gode til at stoppe Glamsbjerg muligheder

Pause med stillingen 0-0.

2 halvleg:

Vi kommer ud fra pausen med en meget bedre vilje og styrke til at kæmpe endnu mere for hinanden, vi kommer rigtig godt fra start med masser af STORE chancer og meget bedre afleveringer

Vi må også konstateret at Glamsbjergs målmand står i vejen for rigtig meget, dog kan han ikke gøre noget ved en bold helt ude ved stolpen 1-0 og det gav endnu mere tro på tingene og med 2 scoringer yderligere fik vi udbytte af vores tro og indstilling.

Efter sejren på 3-0 så ligger OB (2) liga 5, nu på en flot anden plads i deres pulje med 6 point i 3 kampe spillet!

OB (1) U14 Liga 5

Deler på Sydfyn.

Holdet var på besøg hos Skårup IF på Sydfyn, søndag eftermiddag.

Det foregik på en semi-langhåret græsplæne, som bød op til primitivt boldspil, langsomme spil og mange fysiske dueller – heldigvis ens for begge hold

Da Skårup havde nogle ekstremt fysiske spillere, gjorde de det svært for os inde på midtbanen.

Vi kommer bagud efter et kvarter, men når at udligne inden halvleg.

Vi ændrer system kort før pausen, for at få bedre fat i midtbanen.

Kampen bølger frem og tilbage, men ingen af holdene formår at putte bolden i kassen og lukke kampen.

Derfor ender kampen 1-1, en rigtig hård kamp der krævede en masse af drengene. Så kæmpe cadeau for hård fight, og for at komme tilbage efter at have været bagud.