Jesper Eriksen
22. maj 2018 kl. 21:23
Endnu en arbejds-sejr kom i hus

Tirsdag aften stod den på lokalopgør i Ådalen mellem OB og OKS i Fynsserien

Det var et OB hold som var klar fra første fløjt og allerede efter 1” bringer sig i front, udeholdet kommer mere med i kampen og får udlignet efter 32”

Lige før pausen kommer OB atter på vinderkurs (2-1)

2.halvleg er det med OKS med mest boldbesiddelse uden dog at blive farlige og da OKS får en 10 minutters udvisning til Frederik Klingenberg Jensen finder OB igen melodien og kommer med i kampen

I det 62” får OKS tilkendt et noget tvivlsomt straffen, men en kølig Mads Thomasen i OB målet bliver stående længe og redder sparket fra Jakob Mønster.

Det blev dog samme spiller som 8 minutter senere bringer balance i stillingen 2-2 på en ripost for en ellers igen flot redning af Thomasen, hvor en OKS spiller var alene igennem

Kort efter hiver Thomasen igen en flot redning frem på et langskud

Kendetegnet på OB de seneste kampe, med hårdt arbejde til det sidste fløjt viste sig igen, da OKS I 93” lige tog en blunder og glemte opdækning, ja så scorede OB til 3-2

Så da dommeren 1 minut senere fløjtede   for sidste gang brød spillere og trænere ud i en fortjent jubel

Søndag venter endnu et spændende opgør i Ådalen, når Nr. Aaby gæster Ådalen et opgør som starter kl. 11:00

Nr. Aaby spillede tirsdag aften uafgjort 3-3 med Flemløse/Hårby og ligger med 30 point 2 mindre end OB