Jesper Eriksen
23. april 2018 kl. 09:21
Status fra weekenden

2.senior i serie 2 tyvstartede weekenden tirsdag med den udsatte kamp ude mod topholdet B67.

Efter 25 minutter førte OB 2-0 men måtte desværre til sidste se sig besejret 3-2.

Lørdag tog 2.senior på besøg hos det andet tophold Marslev, som vandt klart 3-0. Ingen kampe er gratise men nu venter de modstandere hvor vi skal have sejre. Så vi omkring 2.senior er glade for at se, at spil og indsatser lover godt for at få de nødvendige sejre.

1.Senior i Albaniserie besøgte søndag den notoriske svære udebane i SSV Højfyn. Et hold med offensiv topkvalitet og flot fysik, som volder alle problemer.

En hektisk første 12 minutter blev afsluttet med scoring af SSV Højfyn. Herefter tog OB over og udlignede fortjent efter hjørnespark, da der var 30 minutter.

Anden halvleg blev et voldsomt tryk mod OBs mål, og cadeau til spillerne for at ofre alt. Dog er det værd at nævne, at OB havde den største chance for scoring, da Sørens lob over målmand tog indersiden af stolpen for derefter at spring tilbage i målmandens hænder.

Spillere og trænere glæder sig til næste weekends kampe i OB.

Serie 2: fredag kl 11 i OB mod B1913

Albaniserien: Lørdag kl 11 i OB mod Middelfart