20. august 2017 kl. 08:19
Ringen på Dyrskuet var rammen i kampen OB-FBH

Modstanderen var oprykkerne fra Flemløse/Hårby

Vejret var sol og kraftig vind indimellem lidt regn

Det blev et OB hold som kom under pres fra kampens start og vi kan vist godt sige at det kun var modstanderen svage afslutninger der gjorde at de ikke var foran

OB havde svært ved at finde rytme og hver gang det var lige ved, så fik Flemløse/Hårby brudt

Lige før pausen lykkedes det udeholdet at bringe sig foran med 1-0 ved Nicklas Stokholm Jensen det blev også pause stillingen - hvilket OB skulle være mest tilfredse med

Ingen ved hvad S.P.Jørgensen sagde i pausen, men det var et helt andet hold som var på banen fra 2. halvleg start

Energi, vilje og man vandt duellerne og skabte lige pludselig chancer

Flemløse/Hårby så ikke ud til at kunne lide det og trak sig meget langt tilbage og stod og forsvarede sig og når de fik den blev en lang bold sendt afsted

Efter 64 minutter får OB s Kristian Olesen gult kort og må spille i undertal i 10 minutter - det så ikke ud til at generer, for OB forsatte med en stærk spillende Lasse Leerbæk Grønholt i spidsen - han var her og der og fik med sine snævre driblinger skabt flere muligheder og efter 70 minutter giver det et hjørnespark

Og her står flere OB spillere helt fri og det blev Casper Bo som bringer balance i regnskabet

Herefter prøver Flemløse/Haarby sig med flere udskiftninger, men lige lidt hjalp  det - OB sidder på det og mangler kun lige det sidste for at få bolden forbi en stærk keeper i udeholdets mål - i to situationer må han diske op med fiber redning for ikke at skulle hente bolden i målet

Til sidst er et dumt gult kort til OB s Søren Erik Nielsen med til at hjemmeholdet ikke fik lagt det sidste tryk

En halvleg til hvert hold - og så alligevel burde OB holdet have fortjent en bedre skæbne end det ene point

Allerede tirsdag skal OB i aktion igen - når de skal til Vestfyn hvor Assens FC byder velkommen kl 18:30