28. maj 2018 kl. 08:49
3 point på kontoen

Søndag stod den på endnu en hjemmekamp for Fynsserien og denne gang var det Nr. Aaby som var gæster

OB holdet har med deres dårlige efterår gjort alle kampe vigtige her i foråret og Nr. Aaby som var flyvende i efteråret har mistet spillere og momentum og derfor havnet i en situation, hvor hver point er vigtig.

OB startede med højt pres og igen gav det bonus allerede efter to minutter kunne Andreas Greve bringe striberne foran 1-0.

Billedet var hele 1. halvleg med OB i førertrøjen, men blev aldrig rigtig farlige, så pausen stod der forsat 1-0

Kort inde i 2. halvleg var billedet det samme som i 1. halvleg OB scorede og målscorer igen Andreas Greve 2-0 og så troede alle den var i hus, Nr. Aaby fik dog reduceret og fornyet spænding i en kort periode inden Søren Erik Nielsen lukkede og slukkede med 20 minutter igen til 3-1 til OB og dermed den 3. sejr i træk til holdet

Næste kamp er endnu en hjemmekamp, kommende fredag hvor det er Morud som besøger Ådalen :

Kampstart 19:00