17. maj 2021 kl. 06:04
U15 tilbage på sporet

U15 Liga 4 spillede idag deres 5 kamp i turneringen.

Idag stod den mod SSV Højfyn som et af oprykkerholdene.

Ud fra resultaterne af daværende kampe, og vores bitre nederlag sidste weekend ville vi have alle 3 point i dagens kamp.

SSV Højfyn er et hold med spillestil ligesom vi mødte i sidste spillerunde, delvist lange bolde og hård fysisk.

Men på arbejde kom de!

Idag spillede vi væsentligt bedre end sidste weekend og kom rigtig godt ind på dem fysisk, samt koncentrerede vi os mere om vores spil fremfor at stresse over modstanderens og nærmest køre samme spillestil.

Første halvleg bød på dominans defensivt fra os, og 2 mål i den anden ende.

En sindssygt flot lang bold fra Holm til den lynhurtige Ibo, som giver os 1-0 målet et kvarter inde i første halvleg.

10 minutter efter kører vi en hård kontra igen hvor Ibo får vist sine gode evner med bolden og sender både CB og målmand ud for at hente pølser på grillen og scorer til 2-0.

Anden halvleg kommer SSV desværre bedre med i kampen, efter 10 minutters spil kommer de for nemt igennem og reducere til 2-1.

Men blot 2 minutter efter tæmmer Toke bolden inde i feltet og fyre os op på 3-1 på en rigtig flot scoring!

10 min efter reducere SSV til 3-2 fordi vi desværre ikke står godt nok i forsvaret og smider nogle dumme bolde væk længere oppe i banen.

Sidst i kampen med 10 minutter igen scorer Ibo endnu engang, direkte på hjørne hvor han flugter den ind bagerst i feltet og levere et fremragende Hattrick og smider os foran på 4-2 som var kampens endelige resultat.

En meget fin kamp hvor vi virkelig fik hevet os selv op ift. sidste kamp.

Vi kommer rigtig godt ind på en meget hård modstander fysisk, og trods de mange frispark og en del gule kort synes jeg vi holdt hovedet koldt inde på banen.

Vi lignede mere os selv og koncentrerede os om vores spil når vi sad på bolden.

Forsvarskæden blev svækket lidt efter vores solide højre back Ahmed måtte udgå i første halvleg med et brækket håndled..

I anden halvleg måtte den faste CB Mads også udgå grundet rygproblemer og Ulka måtte trække et gult kort for holdet.

Så en del rotationer måtte vi lave i løbet af kampen men det gjorde os ikke dårligere af den grund.