Jesper Eriksen
21. september 2020 kl. 06:53
Sydbank Arena og Tingløkkeskolen

U8 A-stævne - Tingløkkeskolen

Efter 3 ugers kamppause fra senest stævne, som indikerede vi havde en del at arbejde med efter fire nederlag, så gav pausen ro til at fokusere på afleveringer, bevægelse og placering/opdækning.

Vi roterede i dag, så alle prøvede at spille angriber og forsvar, og vi brugte 3 forskellige målmand på fire kampe. Så vi tog træningens fokuspunkter og rotation med til dagens kampe.

OB 3-3 BBB

Vi kommer bagud 2-0, men kæmper os tilbage på god gejst og hård fight. Sidst vi mødtes tabte vi 4-2 så det var flot at se drengene kæmpe og lykkes med det, de står der for hinanden og hjælper hinanden.

OB 0-1 OKS

En kamp hvor vi egentlig producere en del gode chancer efter flot opspil, presser på og hvor OKS egentlig flere gange bare losser bolden langt ud over sidelinjen for at få tiden til at gå. Vi havde en 5-1 revanche tilgode, men den må vi nappe på tredje forsøg.

OB 4-1 Dalum

Drengene kommer bagud, men viser for tredje kamp i streg god gejst. Og de ender med at spille Dalum ud af banen med flot passningsspil, gode løb, bevarer roen og tror på det, og disker op med nogle kølige afslutninger og mål.

OB 2-2 Nr. Åby

Vi fortsætter desværre ikke helt de flotte takter fra Dalum kampen, børnene havde fået vinger og glemte konceptet med hurtige og præcise afleveringer samt at stå stærkt defensivt. Så kampen bølger frem og tilbage, og kunne være gået begge veje. Trætheden påvirkede drengene i afslutningerne og i at holde taktikken.

Dagens mission flot fuldført af drengene, og vi knokler videre på at forbedre vores spil og samarbejde på træningsbanen.

U8 C-Stævne på Sydbank Arena

Kamp 1 OB v Morud IF (2-5)

Vores stime med dårlige første kampe fortsætter. Hele første halvleg hænger vi meget efter og går ikke ind i duellerne og når slet ikke at blive organiseret inden halvleg. Efter halvleg hvor vi lige fik snakket lidt med drengene blev der lidt mere struktur i spillet men det velspillende Morud hold fortsatte deres gode spil efter halvleg.

Kamp 2 OB v Dalum (12-1)

Dagens højdepunkt for drengene, en meget dominerende indsats fra drengenes side af. Vi var overlegne når vi først havde bolden og så kunne vi spille os igennem dem. Men det som resultatet ikke viste var egentlig et Dalum hold som ikke var så dårlige på bolden men bare ikke kunne følge med når vi havde den.

Kamp 3 SSV Højfyn v OB (0-5)

Tredje og sidste kamp for i dag, og vi fortsætter de gode takter fra anden kamp. Det var fokus fra drengene og de tog sig ikke af omgivelserne der var fuld fokus på kampen, og der blev gået til den. Desværre for Højfyn havde de ikke flere spillere da vi kom foran med de 3 så kampen blev spillet til ende 5 mod 5.