U8 A-Stævne i Dalum

12. oktober 2020 kl. 06:28
Provstegårdsskolen lagde baner til stævnet

Kamp 1: OB v BBB (0-0)

En kamp som havde så meget potentiale til at blive en målrig kamp og som da også havde chancerne til det i begge ender, endte med en 0-0.

Vi starter nogenlunde op men lader BBB rende med både chancer og boldbesiddelse i 1. Halvleg, men kommer stærkt tilbage i 2. Halvleg med noget rigtig flot kontraspil hvor vi også selv kommer frem til nogle rigtig gode chancer. Og der blev skam også gået til stålet lige til det sidste fløjt.

Kamp 2: Dalum v OB (0-3)

En kamp hvor vi synes vi slår et rigtigt udemærket Dalumhold som også diskede op med et par rigtig fine chancer. Men vores fokus i denne kamp kom også til syne og vi fik spillet os rigtig godt uden om vores modstandere i stedet for at satse på at vinde duellen.

En kamp som vi føler vi dominerede men alligevel blev det til 2 mål på kontra ud af de 3 mulige.

Kamp 3: OB v Langeskov IF (0-2)

En kamp hvor vi ikke rigtig føler vi fik det med vi havde forventet efter en 3-1 sejr sidst vi mødtes. Uden at tage noget fra en flot sejr fra Langeskovs side af. Føler vi ikke at vi taber til et bedre hold, og vi skulle have haft mere med en hvad vi endte med at få. Men flot sejr til Langeskov som fanger os med bukserne nede og vi får en lille smag af vores egen medicin og bliver lidt ramt på fysikken.

Kamp 4: OKS v OB (5-0)

Et par personlige fejl som tidligt i kampen for os til at grave os selv ned i lidt af et dybt hul og vi går også til pause med stillingen 5-0. I pausen bliver vi enige om at vi går ud og spiller 2. Halvleg som om der stod 0-0 og vi formår også at spille “uafgjort” i 2. Halvleg hvor at vi føler at vi fik lukket lidt mere af defensivt og vi fik lukket lidt op for vores gode kontraspil igen. Men på dagen taber vi simpelthen bare til et bedre hold fra OKS.