U11:OB vs Næsby

17. september 2020 kl. 06:02
Nederlag torsdag aften

Sjette turneringskamp bød på et topopgør mod Næsby som, ligesom os selv, er starter rigtigt godt.

Fokuspunkter til dagens kamp:
- 1v1 defensivt
- Blive i spillet
- Turde/mod

1 halvleg
Kampen var dårligt fløjtet i gang før der stod 0-1 på måltavlen. Fuldkommen passivitet fra vores side gjorde at de uden problemer kunne score. Vi svarer dog hurtigt igen og får udlignet og bragt os foran 2-1 på to ret identiske mål på standard situationer.

Vi får scoret et mål yderligere, hvilket gør at vi går til pause med en 3-1 føring. Alt i alt en fornuftigt halvleg, hvor vi står godt på banen og spiller os fint ud af mange situationer.

2 halvleg
Lige så godt vi stod på banen i 1 halvleg lige så ustruktureret stod vi i her.

Drengene løber mange forgæves løb da man ikke rammer hinanden og hele tiden skal jagte, og lige pludselig har Næsby overtag

Denne indsats resulterede i 3 mål til Næsby, hvilket gør at vi ender med at indkassere vores første nederlag på 3-4.

Vi skal tilbage på træningsbanen og få styr på relationer og vores pasningsspil og turde gøre det

Næste modstander er Svendborg på lørdag.