U11 hold i aktion

20. september 2020 kl. 09:00
Både M og B i aktion lørdag

U11M - Svendborg 1-7

Vi skulle rejse os efter kampen mod Næsby, så der var fokus på både mod, vilje og at tro på os selv og hinanden.

Hurtigt kommer vi bagud 0-2 på kontraer og tabte dueller. Herefter sidder vi på det meste, får store chancer som vi ikke formår at score på. Svendborg straffer os endnu engang, hvor vores spillere ikke vinder deres dueller.

I pausen snakker vi om at vi skal tro på det og banke dem i kassen, når vi har chancerne til det. Vi skal fortsat spille sammen og hjælpe hinanden.

Anden halvleg kommer fint I gang med flere chancer, men bliver igen fanget på omstillinger på grund af dårlige placeringer, hvilket gør at de scorer til både 4-0 og 5-0. Vi formår endelig at reducere til 5-1, og har chancerne til at reducere yderligere, men det lykkedes ikke. Afslutningsvist ender vi med at lukke yderligere mål ind på kontraer. Kampen ender 7-1 til Svendborg.

Vi skal på træningsbanen og fortsat arbejde med at gøre vores aktioner færdige, tro på os selv og arbejde stenhårdt med de defensive opgaver

U11B stævne i Dalum

Dalum - OB 1-1

Vi spillede en fin første halvleg, hvor vi havde styr på kampen. Vi gik til halvleg med 0-1. Anden halvleg er også en fin gang fodbold, men vi laver et par fejl i forsvaret. Kampen endte 1-1.

Dalum U-12 piger - OB 1-2

Drengene spillede super flot, selvom vi blev udfordret på fysik og godt spil. Vi vandt kampen 1-2 efter at have været foran 0-2

OB - Dalum 0-3

Drengene var trætte, og det kunne ses på spil og fight

Dalum U-12 piger - OB 4-0

Pigerne spillede godt, og de vandt fortjent 4-0. Vi havde rykket rundt på pladserne, og der var kun 8 kampdygtige drenge. Super flot spil af pigerne.