21. april 2018 kl. 12:54
Tæt og god kamp

1. runde i GL bød U10 holdet velkommen til Give/Billund, fin græsbane med sol og tændte spillere var klar til kampstart

Fra første fløjt var det tydeligt at begge hold gerne ville angribe og gode dueller og flot spil var det man fik som tilskuer

Pausen stilling var 3-1 til OB, hvor der blev snakket om at vi skulle forsætte det gode samspil og tænke os om når vi spillede, Give/Billund ville det anderledes og på nogle små fejl og uopmærksomhed lukkede vi dem tilbage i kampen og endda så meget at de kom foran 4-3.

Det gjorde dog heldigvis det, at OB spillerne kæmpede endnu mere og vandt deres nærkampe og vi for udlignet og kommer også foran med 2 – inden de igen får reduceret og kampen ligger hele tiden og vipper frem og tilbage – heldigvis var det OB drengene som holdt hovedet mest koldt og kunne hæve armene som vinder.

1. halvleg blev også målrig og her blev det 6-4 sejr med spillere på lidt uvante pladser, hvor fighten også var værd at bemærke

Alt i alt en tæt og lige kamp – det er dem vi lære mest af – Tak til Give/Billund for en god kamp