U10 træningsstævne i BM

18. februar 2018 kl. 10:10
Lørdag var GL holdet i aktion

Boldklubben havde inviteret til træningsstævne lørdag og selvom det var i vinterferien så var det opbakning til at kunne deltage med 9 spillere

Til stævnet udover OB var BM, Ubberud og Middelfart – der blev afviklet 3 kampe af 2 x 15 minutter

Fokus for OB holdet var klar vi skulle løbe mere en modstanderen og være aggressive i vores pres, og mistede vi bolden skulle vi være hurtige i genpresset.

1. kamp mod Ubberud

Og den først kamp var lige efter bogen, vi gjorde tingene nemme ved at spille og løbe, udfordre på de rigtige tidspunkter og det gav mange rigtige flotte gennemspil og med mål til følge

1. kamp mod Middelfart

Vi mødte en mere fysisk hold, som var farlige op omstillinger med deres direkte spark fra målmanden og vi troede lidt at det kom af sig selv, efter den først kamp – lidt rettelser i pausen gjorde at vi igen fik overtaget og spillet bolden udenom modstanderen og igen fandt melodien

1. kamp mod Marienlyst

Vi vidste at her skulle vi være helt oppe på alle parametre for at kunne få overtaget – det holdt også i 10 minutter, så var det tydeligt at Marienlyst fik overtaget, da de havde 12 mand med i forhold til vores 9 mand, hvilket gjorde at de var mere friske og vi faldt tilbage og glemte aftalerne – gode lærepenge og en fortjent sejr til BM

Alt i alt et fint stævne, hvor vi fik en masse kilometer i benene krydret med god fodbold og 2 sejre og 1 nederlag – Tak til Marienlyst for arrangementet