U10 mod Man. City

30. september 2019 kl. 09:39
Referat af weekendens stævne i Gentofte

Fredag eftermidddag drog U10 til Gentofte for at deltage i et stort internationalt stævne, GFA Copenhagen - International U10 Tournament. Efter en god nats søvn på den lokale skole brugte vi formiddagen på at forberede os til dagens  fem kampe. En til tider lidt lang formiddag med 10 friske drenge, som ikke skulle brænde for meget krudt af inden alt det sjove gik løs i første kamp klokken 14.19.

Første kamp var mod Manchester City. En kæmpe oplevelse at møde så stort et hold - drengene var spændte og nervøse op til kampstart. De første 7 minutter formår vi at holde dem fra at score, men et par personlige fejl og et velspillende Man City hold resulterer i et 0-5 nederlag. Indsatsen var rigtig god gennem hele kampen, vi viser god fight og forsøger at spille vores eget spil.

Anden kamp var mod Hammarby IF. En kamp, hvor specielt vores defensive opgaver og fight var absolut nødvendige, men vi holder nullet og vinder kampen med 2-0.

Tredje kamp stod Lyngby BK klar på banen. En spændende kamp, der gik begge veje. Lyngby kommer hurtigt foran, men vi får reduceret til 2-3 og er tæt på at score til 3-3, men desværre lukker vi mål ind og de sidste to minutter af kamp falder vi sammen. Vi taber en ellers meget lige kamp med 2-6.

Fjerde kamp skulle vi spille mod Mejdal Halgård. En flok hårdtarbejdende jyske drenge, som ligesom vores egne OB drenge var trætte. Vi kommer foran 3-2 og skal spille klogt for at holde føringen. Dog mangler vi kynisme og lukker dem ind i kampen igen ved en scoring til 3-3 og lukker mål ind til 3-4 i sidste minut.

Femte og dagens sidste kamp mødte vi belgiske Crossing Schaerbeek. Denne kamp spiller begge hold meget direkte og er efterhånden ved at være tømte for energi. Vi kommer bagud af tre omgange, men får udlignet til 1-1, 2-2 og 3-3 igen. Desværre indkasserer vi mål til 3-4 igen i sidste minut.

Lørdag blev en dag, hvor vi i kampenes slutfaser lukker lidt for mange mål ind, men vores eget spil og indsats er godkendt gennem alle kampe. OB drengene ender på en 5. plads i puljen og skal søndag morgen spille mod de andre 4., 5., og 6. pladser.

Søndag morgen klokken 9.00 skulle vi igen på banen. Efter 10 timers søvn og en hurtig gang morgenmad og opvarmning stod vi klar mod Helsingborg City FC. En typisk kamp fra morgenstunden hvor drengene lige skal have gang i benene. Vi sammensætter spillet på en fornuftig måde og vinder kampen 3-1.

Efterfølgende møder vi danske Greve Fodbold. Et hold, der ikke havde fået nogle sejre forinden til stævnet. Vi kommer hurtigt foran 4-0 og indkasserer til sidst et enkelt mål og vinder kampen sikkert 4-1.

Dagens mest spændende kamp var et fynsk opgør mod Dalum IF. Begge hold var meget ivrige efter at vinde kampen og fighte sejren hjem. Vi kommer foran 2-0 og skal forsøge at lukke af resten af kampen. Det lykkedes os til dels, da vi indkasserer et enkelt mål, men vi kæmper med alt, hvad vi har, og vinder kampen 2-1. Et typisk fynsk opgør hvor der virkelig blev gået hårdt til stålet.

Malmö FF skulle vi møde ret hurtigt efter Dalum kampen. Denne kamp var som forventet en hård affære, da vi havde brugt meget energi på de forgående kampe. Malmö straffer os af flere omgange og vi taber kampen 1-4.

Efter en lang middagspause skulle vi møde endnu et fynsk hold, Svendborg  fB. Vores OB drenge var meget udkørte på dette tidspunkt, men går på banen med mod på at hive en sidste sejr hjem. Hurtigt kommer vi foran med 2-0. De resterende 10 minutter er ikke en køn kamp, men vi holder nullet og vinder 3-0.

Disse fire sejre og et enkelt nederlag resulterer i en delt 1. plads med Dalum IF, som på målscoren tager 1. pladsen og går videre i semifinalen mod de andre 1. pladser.

Alt i alt spiller vi op til eget niveau gennem begge dage, hvor vi ganske enkelt møder nogle rigtig dygtige hold, som straffer os på vores fejl. En værdifuld lektie, da vi har behov for at være koncentrerede hele tiden, specielt når vi har bolden. På trods af modstand forsøger vi at spille sammen og går ikke på kompromis med vores spillestil. Fem sejre og fem nederlag til et stort stævne med gode hold er vi yderst tilfreds med. Vi går hjem på træningsbanen og træner videre, da vi har mange både danske og internationale hold at se op til!