Lørdag var 2 hold i aktion

U10B-stævne i Kerteminde:

Det vi arbejder med til træning er, at vi skal flytte os for boldholderen og være klar til genpres og løbe retur, når vi mister bolden.

Med andre ord at spille som et hold.

Til stævnet i dag blev der kun glimtvis løbet for boldholderen. Alt for ofte stod holdkammeraterne stille. Det betød, at boldholderen tit blev tvunget til at drible.

Drengene er dygtige til at sætte en mand, men holdkammeraterne lavede ikke de løb, som kunne skabe et potentielt overtal, når vi vandt den første 1vs1-duel. Derfor måtte boldholderen også prøve at drible to og tre modspillere.

De manglende løb førte til flere boldtab og færre skabte chancer, end vi har præsteret ved de første tre stævner i foråret.

Dagens modstandere spillede ofte med lange bolde. Så når vi mistede bolden røg der en lang bold mod vores mål. Her kneb det med returløbene, og det gav nogle unødvendige mål imod.

De 3 kampe endte:

OB-Nyborg 2-2

OB-Kerteminde 0-2

OB-Holluf Pile 3-1

Drengene har vist rigtig flot fodbold og løbevillighed ved de første 3 stævner i 2021, og til træning er de også dygtige til at flytte sig for hinanden.

Men i dag blev vi mindet om, at hvis man tror, man har vundet på forhånd og glemmer at kæmpe for holdet.

U8 B-stævne i Bellinge

Dagens fokuspunkter:

- Holde markeringer

- Boldbesiddelse

Kamp 1: OB - Marienlyst (0-2)

Vi møder et Marienlyst-hold som havde læst op på lektien. Vi bliver lidt overrumplet i første halvleg og vi kommer ikke frem til nogle konkrete målchancer.

Anden halvleg kommer vi lidt mere på bolden som vi gerne ville men vi mangler stadig de sidste 10% til at få kuglen ind over stregen. En velfortjent sejr til Marienlyst

Kamp 2: Ringe BK - OB (4-1)

Vi prøvede at fortsætte nogle af de gode takter fra første kamp men vi havde meget svært ved at holde på bolden da vi blev mødt med et meget aggressivt pres hele kampen igennem. Vi fik udnyttet vores bedre fysik men blev simpelthen bare løbet over ende da vi selv stod lidt for højt i defensiven og tillod for meget plads til Ringe i deres offensiv.

Kamp 3: Fjordager IF - OB (1-3)

Kamp 3 var en direkte modsætning til kamp 2 da vi ikke blev mødt med et nært så højt pres, så vi kunne få lov at side på bolden det meste af kampen. Det var på hele banen at de gav os for meget plads og vi kunne dermed score 2 gode mål i første halvleg. Vores 3. Mål i anden halvleg blev scoret på baggrund at et stærkt pres efter et målspark hvor vi kommer ind og får fat i andenbolden og kommer fortjent på 3-0. I første omgang får vi dækket godt op for deres ekstra mand på banen men måtte til sidst se os scoret på efter en veludført kontra.

Kamp 4: OB - BBB (1-6)

En kamp hvor resultatet ikke rigtig afspejlet kampbilledet og vi havde en masse rigtig gode chancer som vi desværre lade forbigå. Forskellen på os og BBB i dag var kynisme, vilje og energi da vi til sidst kigger for meget fodbold og lader dem løbe lige igennem kæderne.

Men drengene skal også have den ros at når de var på bolden i dag så spillede de rigtig godt.