TPI - OB                 5-0
Marienlyst - OB     2-0
TPI- OB                  1-2
Marienlyst - OB     1-1

OKS dukkede aldrig op, så vi spillede 4 halvlege på skift mod hhv TPI og Marienlyst.

Fokus:

Kæmp for holdet, og ikke kun dig selv:

- afleveringer/ ny position
- returløb

Drengene spiller generelt flot fodbold i alle kampene. Mod Marienlyst får vi rigtig god modstand, men fælles for alle kampe er, at vi procentmæssigt er bedst i boldbesiddelse.
Det ses tydeligt, at det vi øver på træningsbanen kommer til udtryk i kampene.

Eks spil i små rum, bliver omsat, så vi hurtigt finder løsninger i pressede situationer. At resultaterne så ikke altid er med os, er typisk pga individuelle småfejl, hvilket koster dyrt.

Vi presser modstanderne helt tilbage i deres straffesparksfelt, hvilket gør, at vi ikke kan få bolden ind over stegen på de små 5-mandsmål, når bussen er parkeret lige foran.

Alt i alt en fed dag for drengene, hvor returløb sagtens kan tages op som et fokuspunkt til næste kamp

U10 A2 mod Kerteminde

En sand rutsjebanetur for drengene.

Vi starter kampen forfærdeligt ud og efter 10 minutter, er vi bagud 4-0. Det er svært for mange af drengene at rumme, og nogle græder, andre er sure, og nogle vil ikke spille.

Men sådan er fodbold, og i den resterende del af halvlegen spiller vi 1-1, hvorfor vi er bagud 5-1 ved pausen.

I pausen har vi fokus på, at det bare er fodbold, og nogle gange fører vi os stort, men derfor kæmper modstanderen videre. Fodbold skal spilles med glæden, og jeg fortæller drengene, at jeg intet siger i 2. halvleg, og så må de hjælpe hinanden som gode venner.

Det viser sig at være et godt eksperiment. Drengene kommer ud med skeen i den anden hånd og vinder flot anden halvleg med 4-2, så det ender med et 7-5-nederlag i alt. Et flot comeback efter en forfærdelig start, og Mikael som ikke havde en sjov første halvleg i målet fik en god oprejsning med resten af holdet og scorer et flot solomål. Flere gange var vi tæt på at udligne til 6-6, men Kerteminde lukkede kampen i sidste sekund.

Det var en utrolig lærerig kamp, og det var flot at se drengene rejse sig og spille helt selv i anden halvleg uden min hjælp.

Næste gang kommer vi bedre ud af starthullerne.

U10 A1 i TPI

Mandag aften skulle vi til TPI for at spille mod et stærkt hold.

Vi starter meget nervøst og spiller ikke vores eget spil i de første 20 minutter og kommer hurtigt bagud 3-0. Herefter kommer vi bedre med men er bagud 4-0 til pause.

Her får vi snakket om fokuspunkterne at stå tæt på sin mand og hjælpe sin holdkammerat offensivt og defensivt.

Det giver et helt andet billede i 2. halvleg hvor vi skaber masser af chancer og ikke er nervøse for hvad modstanderne kan gøre med bolden.

Kampen ender 7-2. Vi spiller 20 ufokuserede minutter i starten, men herefter et det en meget lige kamp.