image
Jesper Eriksen
19. oktober 2020 kl. 06:03
U10 på besøg i Middelfart

Selvom den har stået på efterårsferie hele ugen for holdtræningen, så skulle der søndag spilles turneringskamp i Middelfart

Vi starter rigtig godt og styrer spillet i store perioder. Når Middelfart forsøgte at løbe kontra, så var vi rigtig skarpe til at løbe retur samt stå så tæt på at de ikke kunne vende med bolden.

Vi fører 1-0 ved pausen, og havde i 1. halvleg rigtig mange gode situationer både offensivt og defensivt.

Efter pausen får vi udnyttet spilovertaget og kommer foran 3-0.

Her vælger Middelfart at spille med en ekstra mand. Det gør at Middelfart får lidt flere chancer, men i store perioder står vi rigtigt og giver dem ikke nemme chancer til at score.

Kampen ender 5-0, efter en af efterårets bedste præstationer på hele banen, hvor vi præsterer at skabe chancer  og score mål, uden at lukke mål ind i 15-minutters undertal.