Både Næsby og Sanderum måtte tage hjem uden point

U11 Golden League

Tilskuer 70

OB – Sanderum 4-0

Viseren havde ikke nået en omgang før OB havde bragt sig foran og det gav overtaget og da der efter 5 minutter stod 2-0 var det som om at toget kørte og Sanderum blev aldrig rigtig farlige foran OB målet og minutter før pausen, gjorde Tobias Hansen det til 3-0

1. halvleg blev aldrig sådan et rigtig lokalopgør, så de 70 tilskuer kunne holde varmen

OB så tilfredse ud og Sanderum kunne ikke rigtig komme igennem – så meget spil og to hold som havde svært ved at holde fast i bold og spil – William Martin scorede et enkelt mål i 2. halvleg og dermed blev resultatet af kampen 4-0

OB topper nu rækken med 6 point for 2 kampe og mangler kun at møde Ikast søndag den 6. maj i Ådalen

U15 Liga 1

OB – Næsby 3-0

Tilskuer 101

Lokalopgøret blev en rodet kamp, tilskuerne fik 3 mål at juble over til hjemmeholdet og dermed 3 point og forsat en 1. plads i rækken