En flok friske drenge var mødt op lørdag formiddag i Glamsbjerg til tre kampe mod Bellinge, Glamsbjerg og Holluf Pile.

Før kampene lagde vi tre fokuspunkter for hele dagen:

- Spil og løb et nyt sted hen
- Modet til at turde
- Glæden ved at spille fodbold

I perioder lykkedes alle tre ting, men sommetider var det også en flok drenge, der følte sig ovenpå og udfordrede for meget og flyttede sig for lidt for bolden.

OB 3-1 Bellinge
Vi kommer bagud 1-0 hurtigt, og vi glemmer i hele første halvleg at dække op på den rigtige side. Det får vi justeret flot i pausen. hvor drengene spiller en super halvleg med hurtigt spil og masser af bevægelse. Derfor vinder vi også 3-1.

OB 3-1 Glamsbjerg
Det var igen en første halvleg, hvor vi skulle i gang. Der blev driblet for meget og spillet for lidt, og det snakkede vi om i pausen, hvorefter drengene spillede super kombinationsfodbold og vandt kampen i sikker stil.

OB 4-1 Holluf Pile
Som et tema for dagen kommer vi ikke ret godt fra start og kommer bagud 1-0. Men drengene æder sig ind i kampen og hele anden halvleg er et stort stormløb mod modstanderens mål, hvor sejren sagtens kunne være blevet større.

Det var en super god lørdag formiddag, hvor drengene fik nogle succesoplevelser. Dem har de mange af efterhånden og nogle gange bliver de lidt for overmodige og selvsikre og glemmer, at man spiller det bedste fodbold, når man flytter bolden hurtigt til hinanden.