U9A stævne i Dalum

Modstandere: Dalum, SfB & Aarup

Fokuspunkter: Afleveringer, spil og løb uden bold, samt afslutninger.

Kamp 1 OB-SfB

Vi kommer fint fra start, presser højt og prøver at få flyttet bolden rundt, men lykkedes ikke helt fra start. Kæmper godt, vinder duellere 1v1, men mangler lidt at kommunikere med hinanden.

Kommer bagud efter frispark men kommer tilbage med god fight og får scoret. Vinder kampen med en flot anden halvleg.

Kamp 2 Dalum -OB

Her er det kun et mål hos drengene, sejr over Dalum og i nogle tilfælde klassekammeraterne og vi var maks. klar fra start. Vi sidder på spil og kampen er meget på vores præmisser og vi kæmper som en mand, alle mænd og vores spile fungerer meget godt, vi kommer hurtigt foran og var sejr aldrig i fare. Selvom vi er i undertal (Dalum med ekstra mand ind på banen) har vi styr på alt, opdækning, pres og afleveringer ligger lige til og vi vinder den her kamp også.

Kamp 3 Aarup- OB

Her er vi i gang med kamp 3 og det kan man ikke se på vores spile eller motivation, spillerne kommer fra start med et brag. Igen spil, pres og nu også kommunikation på banen, og fra udskifter på sidelinjen. Vi skaber changer, spiller hinanden, flytter bold fra side til side og scorer mange mål. Igen i undertal har vi styr på tingene, og holder os på bolden og får prøvet nogle ting.

Alt i alt god dag på banen med mange til som vi fik med fra træning og lykkedes med i dag.

U9 A stævne i Fjordager

Det var en hård dag for drengene.

Kamp 1 mod Marienlyst

Taber vi stort, hvor spillet ikke fungerer. Alle tænker fremad, og derfor efterlader vi store huller bagved, som de udnytter godt.

Kamp 2 mod Fjordager

Her bliver det bedre, men presset sidder ikke helt som det skal, og vi taber en tæt kamp.

Kamp 3 mod BBB

I sidste kamp mod B.B.B er historien den samme som mod Marienlyst. Alle vil fremad, og spillet fungerer ikke. Derfor taber vi igen stort, selvom vi i sidste halvdel af anden halvlej spiller vi i overtal.

Så en del vi tager med på træningsbanen efter dagens stævne.

U9 B stævne i Dalum Lørdag d. 24/4

Holdets fokuspunkt:

Hurtige igangsætning, fokus og klar fra start.

Kamp 1 mod Dalum:

Vi starter første kamp ud med at levere rigtig god og flot fodbold. Det er tydeligt at se, at spillerne er klar fra start. I løbet af kampen begynder Dalum at overtage spillet. Vi udviser flot disciplin og holder vores aftaler, og det resulterer i en sejr til drengene i de sidste minutter.

Kamp 2 mod Næsby

Vi tager udgangspunkt i de gode og dårlige takter fra første kamp. Drengene kommer blæsende ud fra start, de dominerer kampen de første 7 min. Det betyder, at vi får 2 mål, men herefter begynder vi stoppe med at fokusere, og vi mister kontrollen. Det resulterer i, at Næsby BK effektivt kommer tilbage i kampen og vinder.

Kamp 3 mod Korup

Mod Korup-Ubberup ungdom:

Vi starter stævnets sidste opgør dårligt ud, og vi giver 2 hurtige mål væk. Drengene og trænerteamet får talt om, hvad planerne er, og hvad vi skal fokusere på. Vi går ind til 2. Halvleg, med indstillingen om, at vi skal vinde 2. Halvleg. Vi laver nogle få ændringer, og kommer flot tilbage i kampen 3-2, men må desværre lukke to kedelige mål ind i det sidste minut. Kampen ender 4-3 efter et ellers super flot comeback.

Overordnet set, så har drengene gjort et godt stykke arbejde, der blev knoklet, spillet god fodbold og humøret var højt.