Jesper Eriksen
08. oktober 2019 kl. 06:46
U9 havde 2 hold ude at spille A-stævner i weekenden

A-stævne i Svendborg.U9

Stævnet i Svendborg burde have givet 3 sejre og en uafgjort. Men stævnet viste klart, at hvis vi glemmer at spille som hold, så vokser træerne ikke ind i himlen.

Så også lidt en lektion i, at det er vigtigt som træner at gentage vigtigheden af fokuspunkter - fx at stå på den rigtige side af modstanderen, returløb og afleveringer.

De ting havde vi godt fokus på fra start.

Vi startede mod et stærkt OKS-hold. Vi holdt dem stort set fra chancer og skabte selv ok med chancer, men manglede den sidste træfsikkerhed. Kampen endte 0-0. Virkelig flot kamp af drengene.

Bagefter mødte vi TPI, der stillede med et hold, vi tabte mod i sidste weekend. I dag vinder vi 4-2. Igen står vi godt.

Kampen bød på masser af flotte afleveringer + både mål efter gennemspillede angreb og meget højt pres. OB-DNA når det er bedste

I kamp 3 mod Svendborg vinder vi første halvleg 1-0 og sidder fuldstændig på dem, så troede vi nok den var hjemme men i anden halvleg glemmer drengene afleveringerne og samspil og kampen ender 1-1

I sidste kamp møder vi Fjordager. En kamp hvor vi virker er markant bedre, vi får den ikke valuta og kampen ender 1-1

Alt i alt et fornuftigt stævne, hvor der både er noget, vi med fordel kan arbejde med på træningsbanen.

A-stævne i TPI U9

Drengene skulle forsøge sig til et A-stævne i dag, da deres seneste resultater til B-stævner har været gode. Gutterne virkede en smule nervøse i den første kamp mod TPI. De spillede dog en flot første halvleg, hvor begge hold får scoret 1-1. Vi taber anden halvleg og resultatet ender 4-1 til TPI.

Et stærkt Marienlysthold venter i næste kamp, som vi før har tabt til. Vi vinder 2-1 og har endda flere chancer til et yderligere forspring. Vi spiller en helt enestående kamp, hvor tilbageløb, vilje og holdånd driver os fremad.

Tredje kamp er mod Kerteminde, som vi fortjent vinder 2-1. Igen kæmper drengene sig til sejren, hvor forældre og træner har bidt neglene i bund på sidelinjen.

Fjerde kamp vinder vi 3-0 mod Verninge. Her blev det tid til, at prøve nye formationer af.

En stolt træner og børn, som forlod stævnet i dag. Gutterne fortjente et ekstra klap på skulderen for en super indsats over hele linjen