Menu

Årgang 2010 stævne weekend

image
Jesper Eriksen
09. april 2019 kl. 07:06

Lørdag den 6 april var U-9 til B-stævne i Marienlyst centret i et fantastisk fodbold vejr

 

3 kampe står på programmet.

3 gode kampe blev det til, hvor det blev kæmpet igennem.

Første kamp mod Munkebo hvor vi var klart bedre på bold og spil, kæmpede lidt med at spille i gennem en lykkedes alligevel at spille frem til muligheder og vinde.

Kamp 3 spiller vi mod Marienlyst og det blev en god kamp, med mange dueller som vi kommer godt igennem og vi er  bedre på bolde og spil, men det blev til en uafgjort kamp.

Til sidst møder vi Kerteminde og igen er vi god på bold og spil, men bliver straffet for ikke at passe godt nok på vores modstander.

Flot indsats fra drengene. 1 sejr, 1 uafgjort og 1 tabt, kæmpe ros herfra
Godt gået drenge og tak til forældre og kampleder

 

Søndag den 7. april var U-9 til C-stævne i Ringe.

 

I fantastisk forårsvejr spillede holdet et flot stævne.

 

Vi startede mod Sanderum, og i en kamp med lidt nervøsitet og usikkert spil vendte drengene til sidst kampen til en sejr.

I den efterfølgende kamp vandt vi over Ringe, hvor rigtig mange af vores aftaler blev overholdt. Blandt andet blev begge mål scoret efter flot gennemspillede angreb.

Herefter ventede en kamp mod Krarup/Espe. Her spillede drengene sprudlende fodbold og vandt sikkert.

Stævnets sidste kamp var mod et stærkt Årslev-hold. Kampen var jævnbyrdig fra start til slut og takket være koldblodighed og rigtig flot målmandsspil, hev OB en snæver 1-0-sejr i land.

Hermed kunne en flok stole drenge puste ud efter en god indsats. Maksimum-point og flot spil – det var en god søndag i Ringe. 

 

 

Søndag den 7. april var U-9 til A-stævne hos B1909

3 kampe på programmet, som blev spillet på græs i et flot forårsvejr.

Vi startede ud med kamp mod MG&BK med et brag af en kamp, hvor vi igen leverer og spiller flot fodbold som siden bliver til en sikker sejr til os.

Kamp 2 blev i mod B1909 som vi også er det dominerende hold, spiller igen god fodbold, med masser af glæde og sammenhold, og igen bliver resultatet en sejr til os.

I kamp 3 skulle vi op imod Dalum IF 1 og det var en fantastisk kamp, hvor vi kæmper og spiller en gos kamp, men vi bliver straffet for ikke at passe vores modstandere  og derfor blev resultatet uafgjort.