Menu

2010 efteråret

image
Jesper Eriksen
09. december 2017 kl. 08:41
Teamet ser tilbage på sæsonen

Efteråret har for U8 har været med store fremskridt uge for uge 

Drengene var tilbage efter sommerferie i uge 34 og virkede topmotiverede, klar og viste i træningen at med en enorm vilje og intensitet, at de bare gerne ville blive dygtigere

I Trænerteamet har vi kunne mærke at, vi sagtens kan sætte høje krav, fordi drengene gerne ville og trænede for det meste koncentreret – ”med det for øje det altid skal være sjovt”

 Rigtig mange af drengene har styr på Ronaldo-cut, husmandsfinte og kropsfinte. Og med bevidstgørelsen om at øvelser gør mester, bliver der arbejdet videre med tingene.

 

Et nyt tiltag

I Uge 38, begyndte vi et nyt initiativ der lød på, at drengene skulle lave ugens øvelse de første 10 minutter af træningen.

Dette har givet større succes end beregnet. Drengene laver ugens øvelse med højt humør og stor koncentration. Hvilket vi kan mærke når vi går videre til den almindelige træning, hvor drengene tager koncentrationen med videre fra ugens øvelse. Kæmpe succes…

Alt i alt, har efteråret været en kæmpe succes på 2010 årgangen – eneste lille minus har nok været at vi måtte aflyse overnatningen til Øens hold og i stedet for kun kører frem og tilbage.

Vi håber at vi til marts, kan lykkedes med at børne kan overnatte uden forældrene sammen med trænerteamet 

Vi forsætter lige træningen lidt endnu inden vi går på juleferie.

 

Trænerteamet

Luk