1)              Kamp B1913 6 - 0 OB (3-0 i halvleg)

2)              Kamp BBB 2 - 0 OB (0-0)

3)              Kamp Svendborg 4-3 OB (3-3)

4)              Kamp TPI 1 - 2 OB (1-0)

En hård start på dagen, og efterhånden lidt typisk for vores drenge at komme skidt fra start. Ingenting fungerede i første kamp, men så kæmpede de en god kamp mod BBB, og producere flest chancer, men brænder dem alle.

Undertegnet lover drengene brugere på Mac D. Hvis de vinder en af de sidste to kampe. Det satte liv og nerve i de to sidste opgør.

3 kamp med Svendborg er vi både foran 1-0, 2-1 og 3-2 men taber alligevel på en fejl til sidst, en kamp hvor drengene ellers kunne og skulle løbe med sejreren. Det lykkes derimod i sidste kamp mod TPI en ren gyser for igen brænder de for mange chancer. Skøn afslutning for de trætte drenge, der så kunne komme på Mac D. - så smager maden godt.

U8 C-stævne i Ådalen

Kamp 1: Tommerup - OB (Pause 1-1) (1-1)

De første 4 minutter er kampen kommer vi faktisk rigtig godt ud af startblokken og kommer også hurtigt på 1-0 ved et flot langskud men derefter sænker vi kvaliteten lidt og lader Tommerup komme stille tilbage i kampen. Det kunne ikke holde for evigt og noget miskommunikation efterlader os med et stort hul i forsvaret som Tommerup flot udnytter til 1-1.

Anden halvleg var meget ende til ende fodbold og blev måske lidt for ensformigt hvor der mangler lidt kvalitet og kreativitet for begge hold for at kunne komme foran.

Kamp 2: S.K.F.I.F. - OB (Pause 0-1) (3-1)

Anden kamp kommer vi egentlig også nogenlunde fra start men kan hurtigt se at vi var oppe mod en stærk modstander men kommer flot foran inden halvleg.

I anden halvleg mister vi lidt modet da vi rimelig hurtigt komme bagud 2-1 og vi mister troen på os selv i mange situationer hvor vi har nogle gode chancer for at komme fri men hvor vi vælger at stoppe op i stedet for at køre mod mål.

Kampen ender 3-1 efter en nogenlunde præstation fra vores side men vi føler at vi kunne have fået mere med.

Kamp 3: OB - B1909 (Pause 3-0) (4–1)

Vi vidste på forhån at B1909 måske ikke var den stærkeste modstander men vi gjorde det klart for drengene at vi skulle også ud og vise vi var bedre. Det går vi på fornem vis i første halvleg hvor vi udnytter en høj defensiv linje til at scorer 3 mål på kontra-angreb.

I anden halvleg kommer vi så i undertal og en halvleg hvor vi stadig bare skulle ud og klø på ender i et remis hvor vi ikke rigtig kan bryde igennem den ekstra man de fik sat på banen. Drengene kløede på og der var en masse rigtig fine dueller, skud og redninger men det var ikke nok i anden halvleg.