Menu

Status fra Holland

image
Jesper Eriksen
21. april 2019 kl. 21:53
U12 fik bronze med hjem

OB U12

Vi startede dagen med 1-1 i kvartfinalen, hvor OB drengene var klart bedst. Kampen skulle afgøres i straffespark, hvor især William Riedels 4 redninger sendte OB i semifinalen. 

 

Derefter stod den på semifinale med et fransk hold. Her spillede OB en af deres bedste kampe i weekenden, men tabte desværre 1-0. 

 

Bronzekampen blev vundet relativt sikkert over danske Nibe, hvilket betød af drengene sluttede som nr. 3 af 16 hold og fik en fin pokal med hjem.

OB U14

Det blev en resultat mæssig kedelig dag for U14 i dag, med 3 smalle nederlag i lige så mange kampe. Holdet sluttede som nummer 4 ud af 8 hold.

Spille mæssigt var der dog god udvikling at spore, og det tages med hjem til Ådalen.

 

Socialt har U14 årgangen altid været stærk, og det beviste de igen i weekenden. Der var ikke mange tidspunkter, hvor truppen hang med mulen. Der er tydeligt, at drengene lægger stor vægt på inklusion, og resultatet heraf blev, at alle drenge havde en fænomenal tur til Holland.

 

Vi vil fra trænerteamet gerne sige tak for lån af drengene, for de har som altid været en fornøjelse at være på tur med.

OB U16

Søndagen i Holland:

 

I kamp 4 mødte vi FC Sint-Kruis Winkel.

Det blev en uskøn fodboldkamp, hvor begge hold gik til stålet, og der var flere hårde nærkampe. 

Vi havde et par halve chancer efter kontraangreb, som ikke blev udnytte, og i stedet fik vores modstander et straffespark, som de scorede på. Derfor endte kampen 1-0 til vores modstander.

 

I kamp 5 mødte vi en treer fra en anden pulje, og dette var et danskeropgør mod Herstedøster IC.

Det var tydeligt fra start, at niveauforskellen var stor, og vi kunne gå fra banen med en sejr på 3-1, hvor specielt Bastian Hansens langskudsmål til 2-0 skilte sig ud

 

I kamp 6 sluttede vi af med en kamp mod v.v.SVI-1.

Modstanderen leverede utrolig lidt modstand, og derfor kunne vi lidt lege os til en 3-0 sejr, hvor modstanderen sluttede med 10 mand på banen.

 

Derfor blev vi den bedste 3'er i turneringen, og vandt turneringens "Premier League række". 

Vi ramte aldrig rigtig vores topniveau, hvilket var skuffende, men på trods af det blev vi samlet nummer 9 ud af 20 hold i en u17 turnering med et u16 hold. Det må man nok også kunne se det positive i.

 

Men vigtigst af alt, så har humøret på turen været i top hos drengene, og jeg det har været en fornøjelse at være på tur med dem